Το Τρικαλινό μπλόκο αναμένεται να στηθεί στον Ε65 στο ύψος του Μεγαλοχωρίου με τους αγρότες να διεκδικούν άμεση επίλυση στα οξυμένα προβλήματα

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να βγουν στους δρόμους τα Τρικαλινά τρακτέρ μετά τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη που υλοποιήθηκε στο Μεγαλοχώρι.

Κατά την παντρικαλινή σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» αποφασίστηκε τα τρακτέρ να βγουν στους δρόμους την Τετάρτη στις 12:30 το μεσημέρι και να παραταχθούν στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο ύψος του Μεγαλοχωρίου. Η «Άνοιξη» απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους αγρότες να συμμετάσχουν δυναμικά, διεκδικώντας λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του κλαδου.

Όπως υπογραμμίστηκε στη σύσκεψη η ΟΑΣΤ  δεν αποκλείει κανένα αγρότη που θέλει να αγωνιστεί, αρκεί να συμφωνεί με το διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο έχει διαμορφωθεί και καθοριστεί σε συνεδριάσεις και συνελεύσεις των οργάνων του και μετά από διεξοδική και γόνιμη συζήτηση στα χωριά με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης στον οποίο δεν περισσεύει κανείς.

Απέναντι στα μπλόκα που θα στήθούν θα βρίσκονται και αυτή τη φορά η κυβέρνηση και όλοι όσοι στηρίζουν τη ΚΑΠ, ψηφίζουν και υλοποιούν τα μνημόνια. Οι μεγαλέμποροι, οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι τραπεζίτες που εκμεταλλεύονται τον κόπο μας εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοαγρότες – επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν ν’ αρπάξουν τη γη και το βιός.