Έλληνες της Στουτγκάρδης βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν για την Μακεδονία (Βίντεο και Φωτό)

Το «KriniTrikalon» παρουσιάζει φωτογραφίες που μας κοινοποίησαν αναγνώστες συντοπίτες που διαμένουν και εργάζονται στη Στουτγάρδη

Δεν ήταν μόνο το μεγάλο συλλαλητήριο που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη με τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων να διαδηλώνουν για το Σκοπιανό. Σε διάφορες χώρες, όπου υπάρχει Ελληνισμός, διεξήχθησαν ανάλογες συγκεντρώσεις με κυρίαρχο αίτημα όλων, να μη συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ.

Δυναμική υπήρξε η συγκέντρωση που διοργάνωσαν Έλληνες που διαμένουν και κατοικούν στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη της Στουτγάρδης. Έλληνες κάθε ηλικίας που παρότι βρίσκονται μακριά από τα πάτρια χώματα, δεν λησμονούν την Ιστορία, δεν ξεχνούν την πατρίδα, δεν ξεχνούν τους αγώνες των Ελλήνων για την Μακεδονία και σε όσα στοιχεία συνδέονται με αυτή.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που μας κοινοποίησαν αναγνώστες του «KriniTrikalon» είναι αποκαλυπτικά, καθώς περιγράφουν την αγωνιστικότητα αυτών των ανθρώπων, να ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους χιλιάδες Έλληνες, ώστε να καταλάβουν όλοι κυβερνώντες και ευρωπαίοι εταίροι ότι η Ιστορία μας, δεν χαρίζεται, δεν δανείζεται, η ιστορία γράφεται και οι Έλληνες, έγραψαν ιστορία και δεν την δανείζουν σε κανένα, πόσω μάλλον σε ένα κρατίδιο, όπως αυτό των Σκοπίων.

Όπως μας μετέφεραν οι αναγνώστες μας οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα όπως «Ελλάς – Ελλάς-  Μακεδονία», «Όχι στη διπλή ονομασία – Όχι σε νέα προδοσία» και τραγουδούσαν το Μακεδονία ξακουστή και τον εθνικό μας ύμνο.

Όπως τόνισαν οι συγκεντρωμένοι Έλληνες, μετανάστες στην Γερμανία, ο αγώνας δεν σταματά εδώ, θα συνεχιστεί μαζί με τις φωνές όλων των Ελλήνων από άκρη σε άκρη, από γωνιά σε γωνιά, από χώρα σε χώρα, ώσπου το μήνυμα να αντηχήσει παντού για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

https://www.youtube.com/watch?v=7ZtP9k3hzBU