Την μετονομασία οδών προς τιμή τεθνεώτων αυτοδιοικητικών προτείνει ο Θοδωρής Παπακυρίτσης

Ο πρώην αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας προτείνει στην τοπική κοινότητα και τον δήμο Φαρκαδόνας να μετονομάσει μια εκ των οδών της κοινότητας Γριζάνου σε οδό «Κώστα Δαυλή», ως τιμή της μεγάλης προσφοράς την εποχή που διετέλεσε αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος

Κατά καιρούς νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί του Δήμου Φαρκαδόνας είχαν μεταφέρει δημόσια και στην διάρκεια συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας την πρόταση για ονομασία ή μετανομασία οδών σε κοινότητες του Δήμου, προσώπων που υπηρέτησαν το Δήμο και τους δημότες αλλά δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή.

Με το ίδια πρόταση επανέρχεται ο πρώην αυτοδιοικητικός και αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας, Θεόδωρος Παπακυρίτσης, φέρνοντας ως παράδειγμα το έργο και τις πρωτοβουλίες που είχε αναπτύξει κατά το παρελθόν ο αείμνηστος, Κώστας Δαυλής, ο οποίος έφυγε προ εξαμήνου από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών.

Ο κ. Παπακυρίτσης μέσα από την πρόταση που μετέφερε μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» αναφέρεται στο έργο του Κώστα Δαυλή, την εποχή που διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Ο ίδιος στέκεται στις προσπάθειες και στα έργα του αείμνηστου Κώστα Δαυλή για την κοινότητα Γριζάνου τόπου καταγωγής του, αλλά και σε άλλες κοινότητες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο πρώην αυτοδιοικητικός ως ένδειξη τιμής της προσφοράς του Κώστα Δαυλή, στην κοινότητα αλλά και στους κατοίκους του χωριού, τους οποίους δεν ξεχώρισε ποτέ, προτείνει στην τοπική κοινότητα να εξετάσει το ενδεχόμενο ονομασίας ή μετανομασίας κάποιας οδού του χωριού σε οδό «Κώστα Δαυλή». Παράλληλα απευθυνόμενος στο Δήμο προτείνει να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις των αποβιώσαντων πρώην αιρετών και αν συμβεί κάτι το αντίστοιχο, ως ελάχιστο δείγμα τιμής της προσφοράς όλων αυτών των ανθρώπων που προσέφεραν στα χωριά τους.