Τι θα πράξει τελικά ο Χρήστος Μιχαλάκης;

Η δημοφιλία και η αγάπη του κόσμου στο Χρήστο Μιχαλάκη αυξάνει τις φωνές που τον θέλουν υποψήφιο Βουλευτή

Πολύ κουβέντα αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό Τρικάλων και τη συμμετοχή ή μη του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη.

Αν και ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, οι φωνές που ζητούν τη συμμετοχή του επιτυχημένου αυτοδιοικητικού στο τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ αυξάνονται, θεωρώντας αυτή ως την καλύτερη επιλογή, κρίνοντας από τη δημοφιλία αλλά και την απήχηση του σε αυτοδιοικητικές αναμετρήσεις. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις χιλιάδες ψήφους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 που άγγιξαν τις 34.000 σταυρών.

Όπως και να χει το ενδεχόμενο συμμετοχής του δεν αποκλείεται, όπως δεν αποκλείονται και οι ανατροπές αν συμβεί κάτι τέτοιο. Όλοι θεωρούν φαβορί τη συμμετοχή η οποία πραγματικά θα «σαρώσει» ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η συμμετοχή του Χρήστου Μιχαλάκη, αναμφίβολα αν κρίνουμε και από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του αλλά και από το μέχρι στιγμής έργο και την φιλοτιμία του, θα οδηγήσει σε πρωτιά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ «σαρώνοντας» στο Νομό Τρικάλων.

Ωστόσο απορίας άξιον αποτελεί, σε περίπτωση καθόδου του Χρήστου Μιχαλάκη, πως θα διαμορφωθεί το ψηφοδέλτιο. Ήδη μέχρι στιγμής έχουμε τη συμμετοχή των τριών βουλευτών που αυτοδίκαια τίθενται υποψήφιοι ενώ απομένουν τρεις θέσεις ακόμη δυο γυναικών κι ενός άνδρα.

Εκεί τα πράγματα θα δυσκολέψουν καθώς ένας υποψήφιος θα τεθεί εκτός….

Οψόμεθα…