Θλίψη στην Οιχαλία για τον Θάνατο της Μαρίας Καλαμάρα

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 χρόνων, η Μαρία Καλαμάρα από την Οιχαλία μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε με την «επάρατη» νόσο

Μετά από ολιγοήμερη μάχη πού έδωσε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της γειτονικής Λάρισας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 χρόνων η Μαρία Καλαμάρα από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η κυρά Μαρία, αγωνίστρια στη ζωή, πάλεψε με όλες της δυνάμεις, όπως έκανε πάντοτε στις οκτώ δεκαετίες της ζωής της, για να βγει νικήτρια από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά δυστυχώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, νικήθηκε. Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσηλευτικό ίδρυμα Ιασώ Θεσσαλίας, νικημένη από τη Λευχαιμία.

Για την κυρά Μαρία θα μπορούσε να πει πολλά κάποιος που την γνώριζε και να γράψει ακόμη περισσότερα. Γλυκύτατος Άνθρωπος με πλούσια αισθήματα για τους γύρω της, με καλοσύνη, ευαισθησία και ευγένεια. Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, προσπαθούσε να μεταδώσει τις χαρές που έκρυβε μέσα της σε όλους τους ανθρώπους.

Αυτά τα χαρίσματα φρόντισε να τα μεταφέρει στα παιδιά και στα εγγόνια της, που ευτύχισε να αποκτήσει και να στέκεται πάντα δίπλα τους. Η εκλιπούσα ευτύχησε να δημιουργήσει με το σύζυγό της και να χαρεί μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία διαπρέπει επιχειρηματικά στο εξωτερικό. Πρόκειται για την εταιρία «ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ».

Πλέον η κυρά Μαρία, έφυγε από την ζωή ευτυχισμένη και σίγουρα θα συνεχίσει να καμαρώνει από ψηλά τα παιδιά και τα εγγόνια, που την υπεραγαπούσαν.

Αφήνει πίσω της τα παιδιά της: Φωτεινή Καλαμάρα και Βασίλειο Ρίζο, Σωτηρία Καλαμάρα και Κωνσταντίνο Σαπουνά, Νικόλαο Καλαμάρα και Σωτηρία Λαζαρίδου. Τα εγγόνια της: Ευάγγελο και Βασιλική Κοσμά, Νικόλαο και Παναγιώτη Ρίζο, Μαρία Σαπουνά, Κωνσταντίνο, Στυλιανό, Πέτρο και Αριάδνη Καλαμάρα και λοιπούς συγγενείς.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό ναό από τις 09:30 π.μ.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών “Σωτήρης Κυρίτσης”

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς, καλό παράδεισο…