Θλίψη και οδύνη για το θάνατο του Γιώργου Ξάνθου, πρώην υπαλλήλου του ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας

Συνάδελφοι, γιατροί και προσωπικό του ΚΥΦ δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν ποτέ ξανά τον 61χρονο συνάδελφό τους που έφυγε χτυπημένος από τον κορονοϊό

Συντετριμμένο από το πρωί της Δευτέρας το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας αλλά και του ΕΚΑΒ στην δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρόσφατα συνταξιούχου υπαλλήλου του ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας, Γιώργου Ξάνθου. Ο 61χρονος πρώην υπάλληλος του ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, δίνοντας γενναία μάχη με τον κορονοϊό από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου νοσηλευόταν επί σειρά ημερών. Η είδηση του θανάτου προκάλεσε θλίψη και πόνο στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του Γιώργου Ξάνθου, στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στο σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του χαμογελαστού πάντα Γιώργου και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, να χτυπηθεί από τον κορονοϊό, λίγο καιρό μετά από την συνταξιοδότηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δυσάρεστη περιπέτεια για τον Γιώργο Ξάνθο, ξεκίνησε πριν από ένα περίπου μήνα, όταν από τον ιό ασθενούσαν η μητέρα και ο πατέρας του. Η μητέρα του δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή κι έσβησε χτυπημένη από τον κορονοϊό ενώ λίγο αργότερα ασθενούσε και ο ίδιος. Λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν εισήχθη στην ΜΕΘ του ΓΝΤ όπου έδωσε γενναία μάχη αλλά δυστυχώς νικήθηκε από τον φονικό ιό.

Οι συνάδελφοι του στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων δεν μπορούν να ξεχάσουν την τελευταία βάρδια του, ως διασώστης του ΕΚΑΒ, αλλά και την χαρά που ένοιωθε για την συνταξιοδότησή του. Δυστυχώς δεν κατάφερε να χαρεί καθώς ο φονικός ιός, έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής βυθίζοντας την σύζυγό τού Ειρήνη, τα παιδιά του, Σωτήριο και Φένια Ξάνθου, Παρασκευή και Χριστόδουλο Κακαδιάρη, τον εγγονό Αλέξανδρο, και τους γονείς Σωτήρη Ξάνθο και Ευριπίδη Καρανάσιο.

Η σορός θα μεταφερθεί στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού και η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστή στις 4 το απόγευμα.

Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών
« Κωνσταντίνος Κυρ. Γκαγκάς »
Ν.Πλαστήρα & 25ᵑς Μαρτίου 31
Φαρκαδόνα Τρικάλων – 6973903534 

Από την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος, καλό παράδεισο Γιώργο!!