ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ: Συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση στη Δηλώσεις ΟΣΔΕ και τις Μεταβιβάσεις

Τα γραφεία σε Τρίκαλα, Φαρκαδόνα Μεγάλα Καλύβια, Πύλη αναλαμβάνουν τις διαδικασίες για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2022 και τις Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων

Η Θεσσαλική Ύπαιθρος, χρόνια τώρα στηρίζει και εξυπηρετεί άμεσα τον κτηνοτροφικό και αγροτικό κόσμο της Δυτικής Θεσσαλίας. Έρχεται να αναλάβει την σύνταξη των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης, την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, τις διαδικασίες επιστροφής του ΦΠΑ, την διεκπεραίωση των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων καθώς επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλική Ύπαιθρος εξυπηρετεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης του νομού Τρικάλων και του όμορου της Καρδίτσας στην υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2022 με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Για τη σωστή προετοιμασία και προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συνεταιρισμού στα Τρίκαλα, στα Μ. Καλύβια, στην Φαρκαδώνα και στην Πύλη.

Οι υπεύθυνοι των γραφείων και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό προσκαλούν τους αγροτοκτηνοτρόδους να ενημερωθούν άμεσα, υπεύθυνα και αξιόπιστα για θέματα που αφορούν την εκμετάλλευσή τους:

  • Επιστροφή ΦΠΑ.
  • Εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών.
  • Δήλωση Παράδοσης Γάλακτος.
  • Άδεια Εγκατάστασης Κτηνοτροφικών Μονάδων.
  • Σύνταξη & Κατάθεση φακέλου για άδεια χρήσης νερού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν απευθύνονται στα γραφεία σε:

Τρίκαλα, Όθωνος 22 & Κουκουλάρη, Τηλ. Επικοινωνίας: 2431033293

Φαρκαδόνα, οδός Καραϊσκάκη, Τηλ. Επικοινωνίας: 2433022534

Μεγάλα Καλύβια , Τηλ. Επικοινωνίας: 2431042944