Δυο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις έρχονται μέσα στο καλοκαίρι στο νομό

Στηρίζονται από την περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη

Δυο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αναμένεται να φιλοξενήσει στην καρδιά του καλοκαιριού ο νομός Τρικάλων και η περιοχή της Καλαμπάκας. Οι αθλητικές διοργανώσεις που έρχονται μετά από δυο ολόκληρα χρόνια αναβολών και παύσεων εξαιτίας της πανδημίας στηρίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης METEORA WRESTLING ACADEMY, η οποία βρίσκεται σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας.

Πρόκειται για την 4η στη σειρά διοργάνωση που πραγματοποιείται ύστερα από παύση 2 ετών λόγω της πανδημίας με τα μηνύματα να είναι θετικά από κάθε κατεύθυνση.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει το METEORA WRESTLING ACADEMY WRESTLING TOURNAMENT που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουλίου 2022 και το METEORA WRESTLING ACADEMY MODEL CAMP που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι και τις 8 Ιουλίου. Μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής έχουν εκδηλώσει ομάδες του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού, όπως από Σλοβακία, Κύπρο, Βουλγαρία, Εσθονία, Σερβία, Γερμανία, ενώ με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η διοργάνωση θα φιλοξενήσει μια αποστολή αθλητικού σχολείου από την Ουκρανία. Εκτός από το πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων με διακεκριμένους διεθνώς προπονητές, η διοργάνωση περιλαμβάνει επισκέψεις και ξεναγήσεις των αθλητών στα αξιοθέατα της περιοχής και πολλές παράλληλες δράσεις πολιτιστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων στηρίζουν μία ιδιαίτερα σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στην περιοχή μας και αναμένεται να συμμετέχει σε αυτή πλήθος αθλητών. Με την αδιάκοπη και ενεργή στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, έχουμε καταφέρει να φέρουμε το Νομό μας στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος, με την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, οι οποίες προβάλλουν τον τόπο μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης, με τους διοργανωτές να έχουν καταρτίσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αθλητικό και όχι μόνο πρόγραμμα».

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές επεσήμαναν την κομβική στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας, τονίζοντας πως στόχος της είναι, μέσα από τις δράσεις που θα φιλοξενήσει, η ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι» και του αθλητικού πνεύματος. Παράλληλα, στάθηκαν στην προβολή που θα έχει η περιοχή, με την παρουσία εκατοντάδων αθλητών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.