Θερμότατη η υποδοχή επεφύλαξε ο Δήμαρχος Τρικκαίων στην ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με μεγάλη θέρμη δέχτηκε ο Δήμαρχος  Τρικκαίων   κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τους αντιπροσώπους συλλόγων μελών και του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε προγραμματισμένη επίσκεψη την Παρασκευή 20/12/2019.

Διπλός ο σκοπός της επίσκεψης, τόσο για την επίσημη γνωστοποίηση στο δήμαρχο περί της ίδρυσης του καινούριου δευτεροβάθμιο Όργανο-Σωματείο των ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ του Ν. Τρικάλων όσο και για τις εθιμοτυπικές ευχές των Χριστουγέννων. Ο κ. Παπαστεργίου ενημερώθηκε από τονπρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ κ. Αντώνη Παπαμιχαήλ περι των διαδικασιών αναγνώρισης του καινούργιου σωματείου όπως και για τους μελλοντικούς σκοπούς του. Εκφράζοντας δε τη χαρά του χαρακτήρισε τη συνένωση των Καραγκούνικων Συλλόγων σε δευτεροβάθμιο επίπεδο ως μια καινοτομία η οποία ήρθε να συμπληρώσει ένα κενό κομμάτι της Τρικαλινής κοινωνίας. Η υπόστασή σας καθίσταται πλέον πιο ισχυρή στο χώρο των τεκταινόμενων του τόπου μας.

Οι καραγκούνηδες δράττοντας την ευκαιρία έθεσαν και το  θέμα της μελλοντικής εκδήλωσης που προγραμματίζουν για το νέο έτος για την οποία ο κ. Παπαστεργίου κράτησε θετική στάση υποσχόμενος ότι θα τη στηρίξει με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ο κ. Παπαμιχαήλ είπε ότι: πιστεύουμε ότι η ένωσή μας θα συμβάλει γενικότερα στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των σχέσεων των πολιτών του τοπικού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και ως εκ τούτου καλούμε σε συνεργασία όλους τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας.   Και κλείνοντας εξέφρασε τις προσδοκίες της ΕΝΩΣΗΣ για τη στήριξη και κάθε είδους αρωγή από την πλευρά των δημοτικών αρχών όλων των Δήμων του Ν. Τρικάλων.   Παρών στη συζήτηση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χαχάμης Θωμάς   που ως καραγκούνης και ο ίδιος μη κρύβοντας την ικανοποίησή του εκφράστηκε ενισχυτικά στις προτάσεις της ΕΝΩΣΗΣ επηρεάζοντας θετικά γενικό κλίμα της συζήτησης.

 Με τη λήξη της συζήτησης και τις αναμνηστικές φωτογραφίες οι Καραγκούνηδες  ευχαρίστησαν τον κ. Παπαστεργίου για τη θερμή υποδοχή ενώ εκείνος τους παρέθεσε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ανταλλάσοντας τις εθιμοτυπικές ευχές.