Μια μοναδική παράσταση θα παρακολουθήσουν οι μαθητές των δυο δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας

Προετοιμάζονται να παρακολουθήσουν το  θεατρικό έργο του Μολιέρου «Ο Φιλάργυρος» μια παράσταση άκρως επίκαιρη και με πολλά μηνύματα

Το ταλέντο καταξιωμένων ηθοποιών αναμένεται να παρακολουθήσουν  την ερχόμενη Τετάρτη στις 11 το πρωί οι μαθητές των δυο δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας σε μια άκρως επίκαιρη και χιουμοριστική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για την παρουσίαση του έργου του Μολιέρου «Ο Φιλάργυρος» που θα παρουσιαστεί στα δυο δημοτικά σχολεία και θα προσφέρει πλήθος μηνυμάτων αλλά και πολύ χιούμορ.

Αναφορικά με το «Φιλάργυρο» πρόκειται για μια εκπληκτική κωμωδία καταστάσεων με σαφές μήνυμα κατά της φιλαργυρίας που βγαίνει αβίαστα μέσα από απρόοπτες κωμικές καταστάσεις. Ένα έργο πάντα επίκαιρο, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις που ζούμε. Ένα έργο με χιούμορ, γεμάτο περιπέτεια, δράση που εξάρει τη δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης ενώ εξυμνεί την έννοια της οικογένειας. Η παράσταση διαρκεί μία ώρα και είκοσι λεπτά, πλαισιωμένη με πολύ μουσική και τραγούδια. Μετά από πολλές περιπέτειες και πολύ γέλιο, όλα έχουν απρόσμενα ευτυχισμένο τέλος.

Οι διευθυντές των δυο σχολείων και οι σύλλογοι διδασκόντων Δημήτρης Ζαμπρας και Γεώργιος Τσιάκαλος προσκαλούν γονείς και Φαρκαδόνιους να παραστούν στην εκδήλωση και να απολαύσουν το πηγαίο ταλέντο των ηθοποιών στη σπουδαία αυτή παράσταση.