Τεράστιες ουρές στα Τρίκαλα για ένα Rapid Test

Από το πρωί της Δευτέρας οι ουρές που σχηματιζόταν στην πλατεία παλιού Δεσποτικού στα Τρίκαλα ήταν ιδιαίτερα μεγάλες και έφταναν μέχρι το Δημαρχείο

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο την Δευτέρα η συμμετοχή των Τρικαλινών στην υποβολή γρήγορων τε4στ ανίχνευσης κορονοϊού στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού.

Από το πρωί της Δευτέρας οι ουρές που σχηματιζόταν στην πλατεία παλιού Δεσποτικού στα Τρίκαλα ήταν ιδιαίτερα μεγάλες και έφταναν μέχρι το Δημαρχείο. Τρικαλινοί κάθε ηλικίας έσπευσαν στο κεντρικό συνεργείο του ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσουν το τεστ. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ανέφεραν ότι είχαν τα συμπτώματα της νόσου, άλλοι πάλι ήρθαν σε επαφή με κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ πολλοί τις προηγούμενες ημέρες είχαν πραγματοποιήσει κάποια έξοδο κι ήρθαν σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Κατ΄ αυτό τον τρόπο αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το τεστ προκειμένου να είναι σίγουροι τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ανθρώπους που έρχονται σε άμεση και στενή επαφή.

Ανάλογα μεγάλη ήταν η προσέλευση και στα Κέντρα Υγείας του νομού μας, αλλά και στα υπόλοιπα σημεία που διενεργούνται τεστ από συνεργεία του ΕΟΔΥ, καθώς και στα φαρμακεία.

Εντωμεταξύ ανοδικά κινείται η θετικότητα στο νομό Τρικάλων. Την Δευτέρα σε όλο το νομό Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες ραπιτ τεστ, από τα οποία σε δημόσιες δομές, ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς προέκυψαν 337 νέες μολύνσεις.

Από την τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έως την Δευτέρα στο νομό Τρικάλων ο αριθμός των νέων θετικών κρουσμάτων στο ιό ακολουθεί αυξητική πορεία, καθώς ολοένα και περισσότεροι νοσούν από τον κορονοϊό.