Τα λιοντάρια τα βρίσκει ο Χάρος στην καρδιά… γιατί είναι πολύ μεγάλη

Τον επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του, Κώστα Δαυλή, που έφυγε χθες το απόγευμα προδομένος από την καρδιά του, αποχαιρετά ο Κώστας Κοκκινίδης

Στο μεγαλείο της καρδιάς και της ψυχής του αδικοχαμένου φίλου του αλλά και κουμπάρου του, Κώστα Δαυλή, αναφέρεται ο Κώστας Κοκκινίδης. Η τραγική είδηση, του ξαφνικού θανάτου του επιστήθιου φίλου του, προκάλεσε σοκ στον ίδιο, όπως και σ’ όλο το χωριό. Κανείς από χθες το απόγευμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξανασυναντήσει άλλη φορά τον χαμογελαστό Κώστα, στο σούπερ μάρκετ, στην πλατεία του χωριού, στα μαγαζιά, στα χωριά της Φαρκαδόνας.

Ο Κώστας Κοκκινίδης μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τον φίλο του, αποχαιρετά ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του.

«Τα λιοντάρια τα βρίσκει ο Χάρος στην καρδιά γιατί είναι πολύ μεγάλη. Γνωρίζει ότι μόνο έτσι μπορεί να τα παλέψει. Και εσένα Κώστα, μόνο έτσι κατάφερε να σε πάρει μακριά μας. Κανείς δεν ήταν σαν εσένα και αυτή ήταν η δύναμή σου.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η τύχη μας και η μοίρα μας. Για σένα όμως, η μοίρα ήταν πολύ σκληρή και η τύχη δεν σου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσεις τα όνειρά σου.

Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς σου, στη γυναίκα σου, στα παιδιά σου και σε όλους όσους σε αγαπούσαν.», αναφέρει στο μήνυμά του, ευχόμενος Καλό Παράδεισο.