Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου δημάρχου Φαρκαδόνας Χ. Σταμόπουλου στα χωριά του Δήμου

Συνεχίζονται οι περιοδείες της δημοτικής κίνησης Δήμου Φαρκαδόνας, «Άμεση Δημοκρατία» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Σταμόπουλου.

Πρόκειται για κύκλο περιοδειών και συγκεντρώσεων που αναμένεται να λάβουν τον χαρακτήρα Λαϊκών Συνελεύσεων, όπως συνέβη και με τις υλοποιηθήσες εκδηλώσεις της δημοτικής παράταξης.

Δημοκρατία παντού είναι το μότο της νέας Κίνησης. Καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης και ακόμα καλύτερος αυτός που συμμετέχει ο ίδιος στα κοινά.

Τέρμα η αδιαφορία, το σκοτάδι και οι όποιες λοβιτούρες και λαμογιές  βασίλευαν μέχρι τώρα στον Δήμο μας.

Η Δημοτική Κίνηση έχει ήδη δημιουργήσει πυρήνες σε αρκετά από τα χωριά του Δήμου. Δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, ανένταχτοι, άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ασχοληθεί με τα κοινά μέχρι τώρα, θρησκευόμενοι και άθρησκοι, άνθρωποι κάθε επαγγέλματος ή ιδιότητας, κτηνοτρόφοι, γεωργοί, εργάτες, υπάλληλοι, άνεργοι, έμποροι, βιοτέχνες, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι και νέοι, εκπαιδευτικοί και επιστήμονες μπορούν να ενταχθούν στο ποτάμι της μεγάλης αλλαγής που έρχεται στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Το πρόγραμμα των περιοδειών και ομιλιών στα χωριά έχει ως εξής:

Τετάρτη 7/12: περιοδεία στη Φανερωμένη

Πέμπτη 8/12: περιοδεία στον Πετρόπορο

Σάββατο 10/12: συγκέντρωση στην Αθήνα

Δευτέρα 12/12: περιοδεία στην Παναγίτσα

Τρίτη 13/12: περιοδεία στο Πετρωτό

Τετάρτη 14/12: περιοδεία στην Πηνειάδα

Πέμπτη 15/12: περιοδεία στους Γεωργανάδες

Σάββατο 17/12: περιοδεία στην Οιχαλία

Κυριακή 18/12: περιοδεία στους Ταξιάρχες

Δευτέρα 19/12: περιοδεία στον Κλοκοτό

 Μέσα από τις περιοδείες, τις συγκεντρώσεις, τον συνεχή διάλογο με τον λαό και τη γνώση μας θα καταρτιστεί το Πρόγραμμα που πρόκειται να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, λαϊκές συνελεύσεις, λογοδοσία στον λαό και διαφάνεια, κοινωνική προσφορά, προστασία των δημόσιων χώρων και του δημόσιου χρήματος, αναγκαία και χρήσιμα έργα, αποκάλυψη όλων των σκανδάλων που απομύζησαν το δημοτικό χρήμα και οδήγημα των ενόχων στον εισαγγελέα, προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος και των ιστορικών μνημείων, φροντίδα για την τρίτη ηλικία, σωστή κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση της πρώτης ηλικίας, ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου μας στην κατεύθυνση της πραγματικής ενοποίησης και ανάπτυξης όλου του Δήμου.