Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρίας Θ. Μπούγα στη Φαρκαδόνα

Σε εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται οι εγγραφές των μαθητών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρίας Θ. Μπούγα. Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Κέντρου που λειτουργούν στην Φαρκαδόνα, έναντι του παλαιού Ναού του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να ενημερωθούν αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουν και στις εγγραφές των παιδιών τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα το φροντιστήριο θα είναι ανοιχτό προς το κοινό τις ημέρες, Τρίτη και Πέμπτη από 18:00 – 21:00 και με ραντεβού τις πρωινές ώρες.

Τα Ξενόγλωσσα Κέντρα της Μαρίας Θ. Μπούγα προσμετρούν 25 χρόνια παρουσίας και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Οι επιτυχίες τους σε ετήσια βάση και η ιδιότητα της κα Μπούγα, ως επίσημης εξετάστριας της Pearson (PTE General) πιστοποιούν την ποιότητα της δουλειάς που πραγματοποιείται επί σειρά ετών. Στο νέο Ξενόγλωσσο Κέντρο της Φαρκαδόνας θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα όλων των επιπέδων καθώς και τμήματα ενηλίκων.

Σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον και με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν ένα όμορφο και εποικοδομητικό ταξίδι στην Αγγλική Γλώσσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948823631.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.