Συνάντηση Χρ. Σιμουρέλη με τον Χρήστο Τρικάλη

Τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων επισκέφτηκε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

Ο πρώην βουλευτής συναντήθηκε με τον διευθυντή, Χρήστο Τρικάλη, με σκοπό να ενημερωθεί για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας, όπως και για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Χρήστος Τρικάλης ενημέρωσε τον κ. Σιμορέλη αναλυτικά για όσα θέματα απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία). Όσον αφορά στη στελέχωση των σχολείων της Δ.Π.Ε. Τρικάλων από εκπαιδευτικό προσωπικό, ανέφερε ότι στο νομό Τρικάλων έχουν καλυφθεί με την έναρξη του σχολικού έτους όλα τα κενά με μεταθέσεις, αποσπάσεις αλλά και προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Τέλος ενημέρωσε για τις εκπαιδευτικές δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα, και ο κ. Σιμορέλης τόνισε ότι όπου κι αν χρειαστεί θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για το καλό της Εκπαίδευσης.