ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας

Με την συνδρομή μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ιδιωτών και παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μηχαλάκη απομακρύνθηκε το φορτηγό που ανετράπη το πρωί της Παρασκευής στο ύψος του Ζάρκου

Χρειάστηκαν αρκετές ώρες και υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απομακρυνθεί από την εθνική οδό η νταλίκα η οποία το πρωί της Παρασκευής εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες και το ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗ LIVE» το βαρύ όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση Τρίκαλα προς Λάρισας, έχασε το έλεγχο, με αποτέλεσμα να περάσει να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και ανατραπεί. Από τύχη ο Έλληνας οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που διοχέτευαν την κυκλοφορία από τον παράδρομο της εθνικής οδού. Εντωμεταξύ μάχη με το χρόνο έδιναν συνεργεία για την απομάκρυνση του μεγάλου όχημα. Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μηχαλάκης, με εντολή του οποίου διατέθηκαν μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας για την απομάκρυνση της νταλίκας από το οδόστρωμα και την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής το μεγάλο όχημα είχε απομακρυνθεί από το δρόμο.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.