Συγκινούν τα μηνύματα για την εκλιπούσα πρόεδρο της «Αρωγή»

Το τελευταίο αντίο στην Ελένη Καϊμά λέει η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Συγκινούν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φορέων και συλλόγων του Δήμου Φαρκαδόνας κι όλου του νομού στην πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» Ελένη Καϊμά που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου.

Με συγκινητικό τρόπο αποχαιρετά την πρόεδρο της «Αρωγή» ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, ο οποίος την περσινή χρονιά είχε αναπτύξει στενές σχέσεις και είχε αδελφοποιηθεί.

«Αντίο Ελένη…

Στη γειτονιά των αγγέλων πέρασε η καλή μας φίλη Ελένη Καϊμά, η δραστήρια πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία γονέων και κηδεμόνων Τρικάλων “Η ΑΡΩΓΗ” που πάλεψε έχοντας ως στόχο τα ίσα δικαιώματα στη Ζωή, ευκαιρίες για όλους, μια καλύτερη και πιο ανεξάρτητη διαβίωση για τους ανθρώπους με αναπηρία!, που έκανε κίνημα τη συγκέντρωση καπακιών για καλό σκοπό.

Καλό ταξίδι Ελένη της καρδιάς μας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια.», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Συλλόγου σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Ανάλογα είναι τα μηνύματα σε σελίδες σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν την αγάπη και το σεβασμό στο πρόσωπο της αειμνήστου προέδρου.