Οι εκκολαπτόμενοι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΦΑΫΤΤΟΣ» Ζάρκου παρουσίασαν μια ακόμη επιτυχημένη θεατρική παράσταση

Τα βλέμματα του κοινού κέντρισαν οι εκκολαπτόμενοι ηθοποιοί του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΦΑΫΤΤΟΣ» Ζάρκου, στην θεατρική παράσταση που έδωσαν το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου της Φαρκαδόνας.

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «ΟΝΑΡ» με υπεύθυνη την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Χαρά Γκιμίση, παρουσίασε τη μουσικοθεατρική παράσταση που τιτλοφορούνταν «Μονόλογοι από τη Γάζα».

Η υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας και οι έφηβοι που αποτελούν μέρος της, επικέντρωσαν την προσοχή στα παιδιά, που χτυπήθηκαν από δεινά του πολέμου.

Τα μέλη της ομάδας παιδιά και έφηβοι μετάφεραν σε μορφή μονολόγων τις εμπειρίες, τις σκέψεις, τις ελπίδες, τα όνειρα και τους φόβους τους κατά τη διάρκεια και μετά την εισβολή και τον πόλεμο το Δεκέμβριο 2008 – Ιανουάριο 2009.

Η παράσταση η οπία τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Φαρκαδόνας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, με τους παραβρισκόμενους να καταχειροκροτούν την προσπάθεια των παιδιών της ομάδας.