Συγχαρητήριο μήνυμα του Γυμνασίου Φαρκαδόνας στους μαθητές Γιώργο Ρίμπα και Στέλλα Χαχοπούλου

Τις θερμότερες ευχές για νέες σημαντικές, μαθηματικές διακρίσεις απευθύνει η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Φαρκαδόνας στους δυο μαθητές του σχολείου, Γιώργο Ρίμπα και Στέλλα Χαχοπούλου, που συμμετείχαν στην ανεξάρτητη ομάδα Ρομποτικής RobotExperts και έλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 73 ομάδες από όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής & Καινοτομίας FIRST® CHAMPIONSHIP GREECE 2021 – GAME CHANGERS.

Η ανεξάρτητη ομάδα Ρομποτικής RobotExperts, στην οποία μετέχουν οι δυο μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας, έλαβαν το εισιτήριο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE Virtual Open International Greece.

Ο φετινός διαγωνισμός, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα 24-27 Ιουνίου, θα φιλοξενήσει τις 200 κορυφαίες ομάδες του κόσμου που θα συναγωνιστούν σε 4 τομείς (το Innovation Project, το Robot Design & Robot Game και Core Values) χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε προπονητές και ομάδες.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας, όπως επίσης και στα υπόλοιπα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα μας. Η επιτυχία τους μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, προάγει και αναδεικνύει την δουλειά που υλοποιείται στο σχολικό κι όχι μόνο περιβάλλον, κάνοντας όλους μας υπερήφανους.

Ευχόμαστε στους δυο μαθητές μας, και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, καλή πορεία και νέες διακρίσεις στη νέα φάση του διαγωνισμού, όπως επίσης και καλή πρόοδο στη μαθητική και σχολική τους πορεία», αναφέρεται σε μήνυμα της διευθύντριας κ. Μαίρης Τρίκκα και των εκπαιδευτικών του σχολείου.