Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ από τους εκπαιδευτικούς

Με την ανακοίνωση των βάσεων, έληξε και η αγωνία των χιλιάδων μαθητών σε όλη την επικράτεια και φυσικά και στον δικό μας μικρόκοσμο, στο ΓΕΛ Φαρκαδόνας.

Χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης και πολλά σχέδια για το «αύριο» από τους μαθητές της σχολικής μας μονάδας. Και πώς αλλιώς, αφού τα αποτελέσματα μας γέμισαν περηφάνια για την κοπιώδη προσπάθεια των μαθητών μας που  εν τέλει αποδείχτηκε ευεπίφορη και απολύτως αντάξια των προσδοκιών μας.

              Το σχολείο μας στις φετινές Πανελλήνιες, το 2020, είχε 29 επιτυχόντες με το Νέο Σύστημα,  2 με το Παλαιό και 4 με το 10%. Συγκεκριμένα έχουμε πια φοιτητές στην Ιατρική Σχολή, στην Ευελπίδων, στη ΣΜΥ, σε Φιλολογίες, Παιδαγωγικά τμήματα, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, Νοσηλευτικής και  Μαιευτικής, Οικονομικών Σπουδών, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών, Κοινωνιολογίας και Ιστορίας και λοιπά.

              Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γελ Φαρκαδόνας, ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και καλές σπουδές στην κάθε μαθήτρια και στον κάθε μαθητή μας χωριστά. Το υπέροχο ταξίδι στον χώρο της επιστήμης και της γνώσης, το ταξίδι της ζωής σας, ξεκινάει. Βρείτε τον βηματισμό σας και αδράξτε τη ζωή με ήθος, όπως περιμένουμε όλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς.

              Συγχαρητήρια λοιπόν, και για όσο θελήσετε, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε απορία και δυσκολία που αφορά τις εγγραφές ή τις μεταγραφές σας. Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γελ Φαρκαδόνας