Συγχαρητήρια Χρήστου Μιχαλάκη στη Φένια Τζέλη

Τα συγχαρητήριά μου για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία είναι δεδομένα. Όπως δεδομένη είναι και η πίστη μου στην προσπάθειά της και πως το μέλλον έχει να τις αποκαλύψει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Τις ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, στην αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την κατάκτηση της 7ης Θέσης.

«Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί τη μέγιστη δικαίωση και τιμή για κάθε αθλήτρια και κάθε αθλητή. Είναι το αποτέλεσμα της πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων τους. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την Τρικαλινή αθλήτρια Φένια Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση της έβδομης θέσης.

Τα συγχαρητήριά μου για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία είναι δεδομένα. Όπως δεδομένη είναι και η πίστη μου στην προσπάθειά της και πως το μέλλον έχει να τις αποκαλύψει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Με προπόνηση, αλλά και την δεδομένη στήριξη όλων μας, είναι βέβαιο ότι τα όνειρα θα γίνουν στόχοι και αυτοί με την σειρά τους θα επιτευχθούν.

Και πάλι συγχαρητήρια στην Τρικαλινή πρωταθλήτρια, αλλά και στον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτή και την οδήγησε στην επιτυχία.», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Μιχαλάκης απευθυνόμενος στην Τρικαλινή αθλήτρια.