Ευχαριστήριο προς τον Ιατρό του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας Νικόλαο Τσικριτσή και το νοσηλευτικό προσωπικό

Η κα Στυλιανή Παπαϊώννου προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό, ξαφνικό πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα από το γενικό γιατρό και τους νοσηλευτές βάρδιας

Τις θερμές ευχαριστίες προς το γενικό γιατρό του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, Νικόλαο Τσικριτσή αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό της βάρδιας, εκφράζει η συνδημότισσα Στυλιανή Παπαϊωάννου.

Η κα Παπαϊώννου προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας προ τριημέρου αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό, ξαφνικό πρόβλημα υγείας, το οποίο έθετε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή της.

Ο γιατρός αλλά ταυτόχρονα και το νοσηλευτικό προσωπικό της βάρδιας με άμεσες και υπεύθυνες κινήσεις κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, χαρίζοντας την υγεία και τη ζωή που τίθετο σε άμεσο κίνδυνο μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη.

«Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων απέναντι στο γενικό γιατρό του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, κ. Νικόλαο Τσικριτσή και σε όλο το προσωπικό της βάρδιας για την παροχή των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών που μου έσωσαν πραγματικά τη ζωή, η οποία βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στο κέντρο υγείας Φαρκαδόνας, γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό έδειξαν τη δέουσα προσοχή και ζήλο και με άμεσες κινήσεις έδωσαν λύση στο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οφείλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς και να τους ευχηθώ επίτευξη των στόχων και κάθε επιτυχία στο πολύπλευρο έργο τους», αναφέρει η κα Στυλιανή Παπαϊωάννου στην ευχαριστήρια επιστολή της.