Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο δικός μας Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο έφηβος αθλητής με ένα μέρος της καταγωγής του από την Κρήνη (από πλευράς της μητέρας του) κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών και αναδείχτηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής Πάλης

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων Ελληνορωμαϊκής Πάλης ανέβηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Κρήνης από πλευράς μητέρας, Παυλίνα Γεωργίου.

Σύμφωνα με την «KriniLive.gr» ο ταλαντούχος έφηβος αθλητής του «Θησέα Περιστερίου» κατάφερε μέσα από ένα δύσκολο αγώνα να καταλάβει την πρώτη θέση να κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών και να αναδειχτεί στην κατηγορία του Πανελλήνιος Πρωταθλητής.

Η ικανοποίηση του αθλητή μεγάλη, όπως και η χαρά που σκόρπισε με τον άθλο του στα δικά του πρόσωπα αλλά και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, που γνωρίζουν τόσο τον Γιώργο όσο και τον αδελφό του Βασίλη ο οποίος πριν από ένα δεκαήμερο στέφθηκε και αυτός πρωταθλητης Ελλάδος στην κατηγορία 51 κιλών παίδων.

Σημειωτέον ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2004. Από μικρή ηλικία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στροφή στο άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης και από το 2015 άρχισε μια λαμπρή πορεία κατακτώντας μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις.

Από το 2015 έως και το 2021 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος στις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων – Παίδων. Συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, το 2017 αναδείχτηκε 8ος στην Ευρώπη στους Παμπαίδες και το 2021, 10ος στην Ευρώπη στην κατηγορία των παίδων.

Πλέον στην μεγάλη λίστα των επιτυχιών του έρχεται να προτεθεί μια ακόμη, ένα Χρυσό Μετάλλιο και μια Πανελλήνια Διάκριση. Οι δυνατότητες τωναδελφών Παπαγεωργίου πολλές και το μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους λαμπρό για νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.