Πανελλήνιος πρωταθλητής Ελληνορωμαικής πάλης ο Ηλίας Ζαϊράκης

Ο γιος του διευθυντή του γυμνασίου Οιχαλίας, Δημήτρη Ζαϊράκη, αναδείχτηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής, λαμβάνοντας την πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο (κατηγορία 55 κιλών) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής Πάλης

Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση άφησε η προσπάθεια Ηλία Ζαϊράκη, γιου του διευθυντή του γυμνασίου Οιχαλίας, Δημήτρη Ζαϊράκη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής Πάλης που διεξήχθη στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την «KriniLive.gr», ο έφηβος αθλητής συμμετείχε στην κατηγορία των 55 κιλών και μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση αναδείχτηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής, λαμβάνοντας την πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο.

Ο νεαρός αθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης συμμετείχε σε μεγάλες διοργανώσεις που διεξήχθησαν προσφάτως κατακτώντας την κορυφή και αναδεικνύοντας τις αντοχές και τις δυνάμεις του, καθώς επίσης και την άριστη κατάσταση.

Το μέλλον του ανήκει… καθώς αποτελεί έναν σπουδαίο αθλητή για την περιοχή μας και για τον Σύλλογο Βαρέων Αθλημάτων Τρικάλων ΣΒΑΤ (Ελληνορωμαϊκή πάλη). Δίπλα στον Ηλία βρίσκεται κάθε στιγμή ο πατέρας του, ο Δημήτρης Ζαϊράκης, που τον προπονεί και τον στηρίζει σε κάθε προσπάθεια.

Εξάλλου ο κ. Ζαϊράκης αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές και το γνωρίζουμε καλά όλοι, μιας και αποτελούσε την ψυχή του Αθλητικού Συλλόγου Οιχαλίας, παλιότερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.