Στις επάλξεις για μια ακόμη αλωνιστική περίοδο η Βιοτεχνία Ζωοτροφών Οιχαλίας Χαλβατζά

Η Βιοτεχνία παραλαμβάνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καλαμπόκια στις εγκαταστάσεις της στην Οιχαλία Τρικάλων, δίνοντας δυνατότητα άμεσης πληρωμής και αποθήκευσης του προϊόντος

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες από τους παραγωγούς του Δήμου Φαρκαδόνας κι όλου του νομού ο αλωνισμός του καλαμποκιού. Για μια ακόμη περίοδο η Βιοτεχνία Ζωοτροφών Χαλαβατζά πρωτοστατεί στο τομέα της αγοράς αγροτικών προϊόντων και είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.

Υπεύθυνοι της μονάδας και εργαζόμενοι βρίσκονται επί ποδός τις τελευταίες ημέρες για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των παραγωγών που καταφτάνουν καθημερινά παραδίδοντας τη σοδειά τους.

Με μια σειρά πλεονεκτημάτων η Βιοτεχνική Μονάδα των «Ζωοτροφών Οιχαλίας Χαλβατζά», στηρίζει για μια ακόμη χρονιά τους συντοπίτες αγρότες, αλλά κι εκείνους όμορων περιοχών, παρέχοντας πολλές διευκολύνσεις τόσο κατά την συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων, όσο και οικονομικές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα η Βιοτεχνία συνεχίζει να παραλαμβάνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καλαμπόκια στις εγκαταστάσεις της στην Οιχαλία Τρικάλων. Η Βιοτεχνία παρέχει άμεση πληρωμή της σοδειάς ενώ ο παραγωγός έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει το προϊόν για λογαριασμό του στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας και το πουλήσει όποτε αυτός επιθυμεί.

Τηλέφωνο πληροφοριών 2433031033, 6972904606 και 6979234846.