Στην Σερβία ταξίδεψαν Τρικαλινοί αστυνομικοί

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών επισκέφτηκε τις πόλεις του Βελιγραδίου, της Σουμπότιτσα, Νόβι Σαντ και Νίς

Σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με εκπροσώπους Υπηρεσιών και Φορέων της Σερβίας πραγματοποίησε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών. Τα μέλη της τοπικής διοίκησης επισκέφτηκαν τις πόλεις του Βελιγραδίου, της Σουμπότιτσα, Νόβι Σαντ και Νίς.

Η Ελληνική αποστολή απαρτιζόταν από 60 άτομα με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει: Επίσκεψη στα γραφεία του Εθνικού Τμήματος της Σερβίας στο Βελιγράδι και συνάντηση με τον Πρόεδρο Nebojsa PANTELIC και μέλη του Δ.Σ., συνάντηση με μέλη της Τοπικής Διοίκησης Νόβι Σαντ, συνάντηση με εκπρόσωπο της Επισκοπής Μπάτσκας, επίσκεψη στο δημαρχείο της Σουμπότιτσα και συνάντηση με εκπροσώπους του δημάρχου, συνάντηση με τον πρόεδρο Aleksandar RAJNOVIC και μέλη της Τοπικής Διοίκησης Σουμπότιτσα και παράσταση του χορευτικού σε ελληνική βραδιά που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Σουμπότιτσα.
Το χορευτικό σε ένα κατάμεστο από κόσμο χώρο παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Βασίλη Γαλάνη, με ζωντανή ορχήστρα που την αποτελούσαν ο Άρης Ντίνας, ο Μίλτος Κρανιάς και ο Παύλος Γαλάνης.
Παρουσία του προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Σερβίας και πολλών εκπροσώπων Εθνικών Τμημάτων και Τοπικών Διοικήσεων, όλη η Ελληνική Αποστολή έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και απέσπασε από όλους τους συμμετέχοντες τα καλύτερα σχόλια.
Την αποστολή συνόδευαν η Ιατρός και Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Νάτσινα, ο χοροδιδάσκαλος του χορευτικού κ. Βασίλειος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσπρωτίας κ. Δημήτριος Χρήστου με τον Γ Αντιπρόεδρο κ. Βασίλειο Μπρέστα, το μέλος του Δ. Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών, κ. Παναγιώτης Αθανασίου και ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής κ. Κωνσταντίνος Θεοχάρης.
Η τοπική ευχαριστεί, όλους τους χορευτές, την ορχήστρα και όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή. Επίσης ευχαριστεί θερμά το χορευτικό ΤΡΙΚΚΗ και ιδιαίτερα τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Βασίλειο Γαλάνη για το κατά γενική ομολογία εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς και τους οδηγούς για τον επαγγελματισμό τους και την εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.
Επιπροσθέτως ευχαριστεί από καρδιάς τον πρόεδρο Aleksandar Rajnovic και όλο το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Σουμπότιτσα για την καταπληκτική φιλοξενία, και τέλος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων με αναμνηστικά και προϊόντα του νομού τα οποία επιδόθηκαν στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν.