Στην Πύλη η ξεκαρδιστική κωμωδία «Θεράπων Απών» από την θεατρική ομάδα ΟΝΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου (βίντεο – φωτό)

«Θεράπων Απών» Από την θεατρική ομάδα ΟΝΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου: «Ο ΦΑΥΤΤΟΣ»

Μία υπέροχη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν οι κάτοικοι της Πύλης χθες Πέμπτη 28 Ιουλίου το βράδυ στις 21:30 στην πλατεία του Δημαρχείου, όπου η θεατρική Ομάδα ΟΝΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο ΦΑΥΤΤΟΣ», ανέβασε την κοινωνική Κωμωδία με τίτλο «ΘΕΡΑΠΩΝ …ΑΠΩΝ»¨.

Ο κόσμος που κατέκλυσε  το αμφιθεατρικό χώρο της πλατείας, απόλαυσε  ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό βράδυ, γέλασε με την καρδιά του και χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους νέους ηθοποιούς, που ξεδίπλωσαν το υποκριτικό τους ταλέντο, κερδίζοντας το θεατρικό κοινό της Πύλης, με αποκορύφωμα τις πετυχημένες ατάκες.

Η παράσταση οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης, σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του Π.Σ. Ζάρκου και τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μανούρας και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσόλας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ pylinews ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

Α.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.