Στην AGROTICA 2022 και στο περίπτερο της εταιρείας LPC-CYCLON εκπρόσωποι της εταιρίας λιπαντικών «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.»

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι υπεύθυνοι της εταιρείας λιπαντικών «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.», Αθανάσιος και Ηλιάνα Μπαταγιάννη. Αντικείμενο της επίσκεψης η παρουσία τους στην ανανεωμένη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και προϊόντων AGROTICA 2022.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας, κατά την συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη αγροτική διοργάνωση της χώρας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας LPC-CYCLON (μέλος του ομίλου της MOTOR OIL), η οποία διακινεί τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό τα κορυφαία brand λιπαντικών CYCLON και VALVOLINE.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία λιπαντικών «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.» εκπροσωπεί αποκλειστικά για το Νομό Τρικάλων την ελληνική εταιρεία λιπαντικών CYCLON – LPC (μέλος του ομίλου Motor Oil Hellas), που δραστηριοποιείται (από το 1981) ταυτόχρονα στη βιομηχανική παραγωγή βασικών λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων.

Κατά την παρουσία τους εκεί ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους για τις εξελίξεις της αγοράς λιπαντικών, τη νέα πολιτική marketing και προώθησης των προϊόντων και για τηνκαινούργια μονάδα παραγωγής γράσων που διαθέτει η εταιρεία από πέρυσι. 

Σημειωτέον ότι η εταιρεία «ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο των ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ, προσθέτων και αναλώσιμων ανταλλακτικών από το 1989, συνδυάζοντας εμπειρία, αξιοπιστία, άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία διαθέτει πλήρες στοκ λιπαντικών, γράσων, μπαταριών οχημάτων, φίλτρων, καθαριστικών πλυντηρίων αυτοκινήτων κ.α.υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για πληροφορίες οδός Παλαιοπύργου, Λογγάκι Τρίκαλα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2431039217 και κινητό 6989830395.