Στη μαγεία των Χριστουγέννων μετέφεραν τους καλεσμένους τους οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Ζάρκου

Μάγεψαν τους καλεσμένους τους και τους μετέφεραν στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Ζάρκου, στην διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτούλας τους, που προετοίμασαν με τους δασκάλους τους.

Οι μαθητές των Α΄και Β΄ τάξεων με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς παρουσίασαν το θεατρικό «Ο Σκρουτζ και το Πνεύμα των Χριστουγέννων». Διάχυτο το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης. Μια φάτνη η καρδιά μας, ταπεινή κρατώντας μέσα τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο προσφέροντας στον συνάνθρωπό μας.

Οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων αφηγήθηκαν ιστοριούλες χριστουγεννιάτικες, δημιουργήματα δικά τους, βγαλμένες μέσα από τη φαντασία και το μυαλό τους. Χαρούμενη μουσική πλαισίωσε την εκδήλωση την οποία επιμελήθηκε η μουσικός του σχολείου.

Η εορταστική διακόσμηση, η καταπληκτική ερμηνεία των μαθητών, οι μελωδίες και τα τραγούδια μάγεψαν το κοινό που χειροκρότησε μ’ ενθουσιασμό τις συγκινητικές παρουσίες των μαθητών.

Με το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους γλυκίσματα και διάφορα εδέσματα, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φαρκαδόνας στους οποίους απευθύνονται θερμές ευχαριστίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Κοσμάς Ευάγγελος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Βούλγαρης Γιάννης, ο συντονιστής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καραθάνος Δημήτριος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Μπάρδας Κων/νος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.