Στη μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων θα ριχθούν 70 υποψήφιοι του Δήμου Φαρκαδόνας

Συγκεκριμένα από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας θα διαγωνιστούν 25 υποψήφιοι, από το Γενικό Λύκειο Οιχαλίας 17 και από το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας 28

Στην τελική ευθεία για τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων μπήκαν μετά την επιστροφή των διακοπών του Πάσχα και οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Όπως καταγράφει αποκλειστικά η «KriniLive.g στη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινούν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα ριχθούν συνολικά 70 μαθητές και απόφοιτοι.

Τα μαθήματα στα λύκεια, γενικά και επαγγελματικά, ολοκληρώνονται στις 20 Μαΐου και την Πέμπτη 2 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Ωστόσο οι μαθητές τηρούν την παράδοση που θέλει τους τελειόφοιτους, να κάνουν χρήση των απουσιών που δικαιούνται προκειμένου να αφιερωθούν σε επαναλήψεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων συνολικά 70 υποψήφιοι θα λάβουν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας θα διαγωνιστούν 25 υποψήφιοι, 24 με γραπτή δοκιμασία κι ένας με προφορική, από το Γενικό Λύκειο Οιχαλίας 17 και από το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας 28.

Στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας θα λειτουργήσουν δυο εξεταστικά κέντρα σε Φαρκαδόνα και Οιχαλία ενώ οι υποψήφιοι του ΕΠΑΛ θα διαγωνιστούν ανάλογα με τον τομέα τους στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Όπως είναι γνωστό, η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανοίξει την Πέμπτη 2 Ιουνίου με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο μάθημα των νέων ελληνικών.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα ξεκινήσουν τις πανελλαδικές την Παρασκευή 3 Ιουνίου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας γενικής παιδείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.