Στέκι για τους μερακλήδες και τους καλοφαγάδες θα γίνει το νέο ουζερί στην πλατεία των Γεωργανάδων

Ντόπιο τσίπουρο, παντανόστιμοι μεζέδες που βασίζονται στο ψάρι και κάθε Τρίτη βράδυ σούβλες κοτόπουλο προσφέρονται στο νέο κατάστημα

Ντόπιο τσιπουράκι αλλά και εμφιαλωμένο, ένα ντόπιο κρασάκι, μια δροσερή μπύρα κι όχι μόνο, πάντα συνοδευμένα από εκλεκτούς μεζέδες, που κατά βάση στηρίζονται στο ψάρι, μπορούν να απολαύσουν νυχθημερόν όσοι επισκεφτούν το νέο ουζερί στην πλατεία στους Γεωργανάδες Τρικάλων.

Τα εκλεκτά εδέσματα που σερβίρονται στο κατάστημα παρασκευάζονται από επαγγελματίες που ασχολήθηκαν επί σειρά ετών στην Γαστρονομία, είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Μοναδικές γεύσεις που συνδυάζει την παρέα και τη συζήτηση σε ένα φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον.

Πέραν του καλού και ποιοτικού ποτού, των καταπληκτικών και πεντανόστιμων μεζέδων οι θαμώνες και μη, του καταστήματος, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητά, όπως και παντανόστιμη σούβλα κοτόπουλου βασιζόμενη σε παραδοσιακές συνταγές.

Μια επίσκεψη είτε για ξεκούραση, είτε για ψυχαγωγία, είτε μια επιτόπια επίσκεψη για την προμήθεια της σούβλας και φαγητού, αρκεί για να βιώσετε την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει το νέο ουζερί των Γεωργανάδων…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.