Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος Πετρωτού Βασίλειος Γ. Γραμμένος

Άφησε στο χωριό την σφραγίδα του εκτελώντας στην θητεία του πολλά και μεγάλα έργα

Στην αιωνιότητα περνά ένας ακόμη πρόεδρος της κοινότητας Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο Βασίλειος Γ. Γραμμένος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 χρόνων και η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στο Κέντρο Αποτέφρωσης Ριτσώνας για αποτέφρωση.

Σύμφωνα με την «Krini Live», ο Βασίλειος Γραμμένος διατέλεσε πρόεδρος της κοινότητας επί σειρά ετών, προσφέροντας ένα τεράστιο έργο στο χωριό του Πετρωτού. Τα δεκάδες μεγάλα έργα που υλοποίησε στο χωριό, δημιούργησαν τις προοπτικές εξυπηρέτησης των κατοίκων και γεωργοκτηνοτρόφων της περιοχής, με την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης, 6 αρδευτικών γεωτρήσεων, αλλά και της αισθητικής αναβάθμισης με την κατασκευή πλατειών, πάρκων και πλακοστρώσεων.

Σημαντικό το έργο του ήταν και στην εσωτερική οδοποιία με την ασφαλτόστρωση της πλειονότητας των δρόμων του χωριού, καθώς επίσης και της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας.

Το 2002, ο ίδιος είχε αποφασίσει αν διεκδικήσει ως υποψήφιος δήμαρχος τον πρώην Δήμο Οιχαλίας, δυστυχώς όμως δεν τα είχε καταφέρει.

Αφήνει πίσω του μια αξιόλογη οικογένεια, την σύζυγό του Ελένη Γραμμένου, τα παιδιά του Γιώργο και Ναταλία Γραμμένου, Σωτήρη και Σουζάνα Γεωργίου και εγγονάκια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.