Στα Τρίκαλα παρουσιάζεται το Σάββατο η «ΓΚΟΛΦΩ…for ever»

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου μετά την επιτυχημένη παράσταση εντός έδρας αναχωρεί για Τρίκαλα και το πνευματικό κέντρο Τρικάλων

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου με την παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ…for ever» στην εκεί κοινότητα, πλέον οι ερασιτέχνες ηθοποιοί ετοιμάζονται να ανεβάσουν την παράσταση στα Τρίκαλα και στην σκηνή του πνευματικού κέντρου του Δήμου Τρικκαίων.

Η παράσταση θα δοθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και θα παρουσιαστεί το Σάββατο 9 Οκτώβριου 2021, στις 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης». Η είσοδος είναι δωρεάν με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σχετικά με την παράσταση πρόκειται για μια παρωδία με πολύ γέλιο. Το πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι ότι η θεατρική του ομάδα δραστηριοποιείται και μετά τα λοκ ντάουν παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ΓΚΟΛΦΩ…for ever». Πρόκειται για μια παρωδία του γνωστού βουκολικού δράματος του Τάσου και της Γκόλφως, από τον Ντίνο Σπυρόπουλο. Το έργο δίνει ένα διαφορετικό τέλος στην γνωστή ιστορία αγάπης των δυο νέων, μέσα από καταστάσεις γέλιου, που ανατρέπουν τα δεδομένα. Σημειώνεται ακόμη ότι η παράσταση «ντύνεται» μουσικά και χορευτικά με παραδοσιακούς και όχι μόνο ήχουςΠαίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:

ΤΑΣΟΣ: Σωτήρης Διβανές

ΓΚΟΛΦΩ: Έφη Ρόσιου

ΜΑΡΩ: Αλεξάνδρα Νάνη

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Άννα Μπαζαΐτη

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Σταυρούλα Τσιοτινού

ΑΣΤΕΡΩ: Μαρία Νικατσιού

ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ: Δημήτρης Μπούτλας

ΛΟΡΔΟΣ ΓΚΕΪ: Φιλιώ Κύρκου

ΧΑΪΔΩ: Δώρα Αρσένη

ΑΜΛΕΤ: Γιώργος Δήμας

ΧΑΡΟΣ: Αναστάσιος Καραλάτσιος

ΠΑΠΑΣ: Χρήστος Αραχωβίτης

ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΟΡΟΥ: Νικολέτα Ζώτου, Τζένη Διβανέ, Παναγιώτα Ζώτου, Κωνσταντίνα Αραχωβίτη, Βούλα Εμπρεΐζογλου

Σκηνοθεσία : Γκιμίση Χαρούλα

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γκιμίση Χαρούλα

Κομμώσεις: Σταματία Λέτσιου

Μακιγιάζ: Αλεξάνδρα Νικατσιού

Διάρκεια Έργου: 1 ώρα και 30 λεπτά