Στα πολιτιστικά δρώμενα ρίχνεται με μεγαλύτερη ένταση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης

Την πρώτη εκδήλωση του έτους ήρθε να πραγματοποιήσει το απόγευμα της Κυριακής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης. Παρουσία μελών και φίλων του, αλλά ταυτόχρονα και εκπροσώπων φορέων της περιοχής και του νομού, η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου έκοψε την πίτα του και αντάλλαξε ευχές στο καφέ «Χάος».

Ευχή όλων η νέα χρονιά να προσφέρει ευτυχία και αισιοδοξία σε όλους και να στεφτεί από πλήθος πολιτιστικών δράσεων που στερηθήκαμε όλοι στα χρόνια των περιορισμών που επέφερε η πανδημία.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» την πίτα του Συλλόγου ευλόγησαν οι ιερείς, π. Δημήτριος Καψιώχας και ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από την Κρήνη, π. Άνθιμος Στάμου, που ευχήθηκαν μια ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά.

Στο έργο αλλά και στις δράσεις που προγραμματίζονται για την νέα χρονιά αναφέρθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Βασιλική Σταμουλάκη. Καλωσορίζοντας φίλους και φορείς ευχήθηκε μια ευτυχισμένη χρονιά, ευχαριστώντας θερμά για την στήριξη που προσφέρουν, γεγονός που δίνει δύναμη στο σύλλογο και στα μέλη να συνεχίσουν την πολιτιστική πορεία για την ανάδειξη του χωριού και των εθίμων του.

«Σ’ αυτή την ευχάριστη και ελπιδοφόρα εκδήλωση η παρουσία όλων, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Κι αν η πανδημία έβαλε φρένο τα δυο προηγούμενα χρόνια στον πολιτισμό και την παράδοση, εμείς ήμαστε εδώ, δηλώνουμε παρόντες να συνεχίσουμε το έργο που σταματήσαμε προ διετίας, με περισσότερο πάθος και ένταση για τον πολιτισμό και την παράδοση», σημείωσε η κα Σταμουλάκη.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Σπύρος Αγναντής και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σπύρος Μάγγος, που ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη ευτυχία και ελπίδα.

Στην εκδήλωση πέραν τον προαναφερόμενων τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.: Γιώργος Γεωργίου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο Ανδρέας Παπαγεωργίου Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και δημοτικός σύμβουλος, η Ελένη Στεργίου Μπότη, δημοτική σύμβουλος, Μιχάλης Μπαγιώτης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας, ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Κώστας Στεργιανός, η σύζυγος του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα, ο Μικέλης Χατζηγάκης, πολιτευτής της ΝΔ, οι Γιώργος Τσιάκαλος και Μαρίνα Κοντοτόλη, υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δράσεις του Συλλόγου καταλήγοντας να σημειωθεί ότι θα ενταθούν από την προσεχή άνοιξη, με εμφανίσεις τόσο στο χωριό, όσο και με συμμετοχή σε εκδηλώσεις σε γειτονικές κοινότητες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.