Στα περίπτερα η σειρά «Ας Μάθουμε» για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου

Στα περίπτερα βρίσκεται από σήμερα η νέα έκδοση της σειράς «Ας Μάθουμε» την υπογραφή της οποίας βάζει ένας νέος άνθρωπος με καταγωγή από Το πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα ο Πρόδρομος Μιχαλάκης.

Το περιοδικό κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυσάρι  και ουσιαστικά, πρίκειται για μία πολύ οργανωμένη και «μαζεμένη» προσπάθεια, για την βοήθεια και την εξάσκηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου. Μάλιστα, το όμορφο δημιουργικό αλλά και ο μικρός όγκος του εκπαιδευτικού εντύπου είναι αυτά που θα κάνουν τα παιδιά να «συμφωνήσουν» με τους γονείς στο να τα κάνουν και να μη δυσανασχετήσουν!

Αυτή τη φορά το περιοδικό δεν έχει απλά εκπαιδευτικό ρόλο. Έχει και κοινωνικό μιας τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν για την αγορά σχολικών ειδών για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας.

Οφείλουμε όλοι γονείς και απλοί πολίτες να δείξουμε την συμπαράσταση μας στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών. Είναι χρέος όλων μας, είναι ανάγκη μιας και πρόκειται για παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα όλων μας.

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ