Σήμερα η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κρήνης

Η ετήσια χοροεσπερίδα έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» στην Οιχαλία

Η νέα χρονιά φέρνει καινούργιες εκδηλώσεις για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης που προετοιμάζεται για την ετήσια, πρώτη μεγάλη διοργάνωση, της χοροεσπερίδας και κοπής βασιλόπιτας.

Πέρυσι ο Σύλλογος διοργάνωνε την κοπή της πίτας σε μια λιτή εκδήλωση που διοργανωνόταν εντός του χωριού.

Πλέον μετά τις προτάσεις που κατατέθηκαν από μέλη, αποδέχτηκε τα αιτήματα και προετοιμάζεται για την ετήσια διοργάνωση που θα προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία στους κατοίκους της Κρήνης και όμορων διαμερισμάτων, στα μέλη και τους φίλους του.

Η ετήσια χοροεσπερίδα θα διοργανωθεί σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» στην Οιχαλία.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν παραδοσιακά συγκροτήματα με φορεσιές θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος συνοδεία παραδοσιακής πολυμελούς ορχήστρας.

Η κάρτα εισόδου με φαγητό για τους ενήλικες ανέρχεται στα 10 ευρώ ενώ για τα παιδάκια η τιμή θα ανέρχεται στα 5 ευρώ με φαγητό και αναψυκτικό.

Η διοίκηση του πολιτιστικού Συλλόγου της Κρήνης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς, Συλλόγους και σε όλο τον κόσμο να έρθουν στην εκδήλωση και  να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας.