Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαριότητας στα Σερβωτά

Καθαρίστηκε εξ ολοκλήρου από το Δήμο και την κοινότητα ο χώρος ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων που αποτελούσε εστία μόλυνσης και αντιαισθητική εικόνα για το χωριό

Σε εξέλιξη βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από το Δήμο Φαρκαδόνας και την τοπική κοινότητα Σερβωτών παρεμβάσεις καθαριότητας σε διάφορα σημεία της περιοχής και στο χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων, κυρίως βαρέων υλικών. Τα παράπονα κατοίκων του χωριού ώθησαν άμεσα τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Θωμά Θωμόπουλο και το Δήμο Φαρκαδόνας για την απομάκρυνση των απορριμμάτων από το σημείο, προσδίδοντας την αρμόζουσα εικόνα και καταπραΰνοντας τα παράπονα που διατύπωναν οι πολίτες.

Πλέον ο χώρος σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» είναι καθαρός και περιποιημένος, με τον πρόεδρο του χωριού να απευθύνει έκκληση στους συγχωριανούς του, να μην καταφεύγουν στην ρίψη και εναπόθεση σκουπιδιών και μπάζων στο συγκεκριμένο σημείο. Παράλληλα καλεί όλους εκείνους που διαθέτουν μπάζα από διάφορες εργασίες στις οικίες και τις επιχειρήσεις τους, να έρχονται σε συνεννόηση με το Δήμο ή την κοινότητα για την απομάκρυνση των υλικών κάθε είδους, προκειμένου να μην δημιουργούνται εικόνες σαν κι αυτές που συναντούσαμε μέχρι προσφάτως.