Σάκης Παπαδόπουλος: «Έστω και τώρα προκήρυξη θέσεων για τη ΜΑΦ στο Γ.Ν. Τρικάλων»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ!!!

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 4ΜΗΝΟΥ

Η έγκριση για τη λειτουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας 4 κλινών στο Νοσοκομείο Τρικάλων έγινε πριν 1 χρόνο από τον τότε Υφυπουργό Υγείας κ. Β.Κοντοζαμάνη. Τό αίτημα είχε υποβάλλει η Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Ν.Παραφόρου και υιοθετήθηκε από τη Διοίκηση του ΓΝΤ. Για να λειτουργήσει η ΜΑΦ χρειάζεται εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό 3 γιατρών ΕΣΥ και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο εξοπλισμός της ΜΑΦ έγινε με δωρεά της οικογένειας Σαράντη.

Η αναγκαία προκήρυξη των θέσεων δεν έχει γίνει ακόμη !!! Οφείλουν να την κάνουν έστω και τώρα !!!

Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει τραγική ευθύνη για τον ξεπεσμό να συγκαταλέγεται η Ελλάδα στις 10 χειρότερες χώρες της ΕΕ στη συνολική διαχείριση της πανδημίας και ειδικά για την αγκύλωσή της να μην προκηρύσσει μόνιμες θέσεις λειτουργών του ΕΣΥ και να μην νομοθετεί γενναία κίνητρα, ακόμη και μετά τις εφιαλτικές επιπτώσεις της πανδημίας, τους κινδύνους κατάρρευσης του ΕΣΥ, τη νοσηλεία διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ – ΜΑΦ, την εξουθένωση των μαχητών του ΕΣΥ….

Στον Νομό Τρικάλων χρειαζόμαστε τοπικό σχέδιο 4μήνου και επανεξέτασή του ανά μήνα, για τα δρακόντεια μέτρα προφύλαξης στις κόκκινες περιοχές όπως ο νομός μας, την ολοκληρωμένη ιχνηλάτηση, τους εμβολιασμούς στα χωριά με τα μικρότερα ποσοστά και τα πολλά κρούσματα, την πίεση στο Νοσοκομείο – κυρίως στη Κλινική COVID -στη ΜΕΘ – στο ΤΕΠ, την αξιοποίηση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, των Κέντρων Υγείας καθώς και του ιδιωτικού τομέα υγείας, την ολιστική αντιμετώπιση της πανδημίας που προδιαγράφει τρομακτικούς κινδύνους για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ