Σ’ όλα μέσα η Δήμητρα

Η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας κα Δήμητρα Νάτσινα,εκπλήρωσε το τάμα της οικογένειας και συνέχισε την παράδοση που ξεκίνησε ο παππούς της και ακολούθησαν οι γονείς της

Την παράδοση της οικογένειας φαίνεται πως ακολουθεί η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας, Φαρκαδόνια στην καταγωγή, κα Δήμητρα Νάτσινα. Μια παράδοση που ξεκίνησε ο παππούς της, την ακολούθησαν οι γονείς της και φέτος την συνέχισε η ίδια, στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στα Ρουμάνια. Συγκεκριμένα τα προηγούμενα χρόνια η μητέρα της μαγείρευε και προσέφερε στους πιστούς την παραδοσιακή φιλοξενία, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της. Την φετινή χρονιά οι γονείς της κα Νάτσινα, απουσίασαν στο εξωτερικό, επισκεπτόμενοι τα παιδιά τους που εργάζονται εκεί έχοντας αναπτύξει επιχείρηση εστίασης. Αυτό δεν στάθηκε αφορμή για να χαθεί η παράδοση χρόνων. Ήρθε να αναλάβει και διατηρήσει το έθιμο της οικογένειας η δραστήρια γιατρίνα και περιφερειακή σύμβουλος κα Δήμητρα Νάστινα. Αγόρασε με δικά της έξοδα το κρέας, ανέθεσε το μαγείρεμα σε φούρνο και το πρωί της Τετάρτης ανήμερα της εορτής, μετά τη Θεία Λειτουργία το προσέφερε στους πιστούς.

Σε όλα μέσα η Δήμητρα, παραδοσιακή και πάντα φιλότιμη…Ας την ακολουθήσουμε όλοι προκειμένου να μη χαθεί η πολιτιστική και τοπική μας ταυτότητα!!!

KRINI LIVE