Το πρόβλημα της ύδρευσης της Οιχαλίας στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Εξηγήσεις ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Ανδρέας Παπαγεωργίου από το δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε προ ημερών η Οιχαλία με τη ύδρευση του οικισμού λόγω σημαντική βλάβης που υπέστη η γεώτρηση που τροφοδοτεί την κωμόπολη ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας για να προκαλέσει εντάσεις.

Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ανδρέας Παπαγεωργίου, απηύθυνε ερώτηση προς το προεδρείο και συγκεκριμένα το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ζητώντας εξηγήσεις.

Ο κ. Παπαγεωργίου έθεσε το ερώτημα γιατί ο Δήμος και ειδικότερα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας δεν ενημέρωσε, όπως είπε, ότι αν οι κάτοικοι  επιτρεπόταν η όχι να καταναλώνουν νερό τις επόμενες ημέρες μετά τη ζημιά , όσο δηλαδή θα διαρκούσε το πρόβλημα. Κατηγόρησε το δήμαρχο Φαρκαδόνας, μιας και κατέχει την προεδρεία στη Δημοτική Επιχείρηση, για εγκληματική όπως χαρακτηριστικά είπε, αδιαφορία, που ενδεχομένως είχε συνέπειες στην υγεία των πολιτών.

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, ο οποίος έσπευσε να αμυνθεί επιχειρηματολογώντας επί του θέματος, ζητώντας να σταματήσει η “λάσπη” όπως ανέφερε στο έργο της δημοτικής Αρχής.