Πρωτιά και ρεκόρ επισκεψιμότητας για την ηλεκτρονική εφημερίδα «Κρήνη Live»!!

Το μήνα Σεπτέμβριο και πιο συγκεκριμένα από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική εφημερίδα δέχτηκε 98.500 διαφορετικούς επισκέπτες και αναδείχτηκε πρώτη και με διαφορά σε όλη την περιοχή 

Η «Κρήνη Live» έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας το μήνα Σεπτέμβριο. Ίσως για κάποιους φάνταζε απίστευτο, συνέβη όμως και τα στοιχεία επίσημα στοιχεία του Google Analytics που έχουμε στην διάθεση μας κατατάσσουν πρώτους και μάλιστα με διαφορά σε όλη την περιοχή.

Η τοπική εφημερίδα το μήνα Σεπτέμβριο δέχτηκε 98.564 διαφορετικούς επισκέπτες από διάφορες περιοχές του νομού, της χώρας αλλά και του εξωτερικού που θέλησαν να ενημερωθούν για ειδήσεις και γεγονότα που συνέβησαν στην περιοχή της Φαρκαδόνας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Η συντακτική ομάδα αλλά και οι τεχνικοί οφείλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες που εμπιστεύονται την ηλεκτρονική εφημερίδα για την ενημέρωση. Δεσμευόμαστε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με επιτόπια ρεπορτάζ και ειδήσεις ποικίλης θεματολογίας.

Αυτή η εμπιστοσύνη μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε το έργο της ενημέρωσης και να αντιπαλέψουμε τις ελάχιστες περιπτώσεις επικριτών μας.

Ήμαστε εδώ και συνεχίζουμε!!!