Μυστήριο με ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στον Πηνειό

Σκελετός που πιθανόν ανήκει σε γυναίκα βρέθηκε σήμερα στις εκβολές του Πηνειού στην περιοχή της Γυρτώνης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Λάρισα πριν από αρκετούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ένα ανθρώπινο κρανίο και τμήματα οστών εντοπίστηκαν σήμερα στο Πηνειό ποταμό στο φράγμα της Γυρτώνης, από συνεργείο καθαρισμού που πραγματοποιούσε εργασίες στη περιοχή.

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, στο χώρο βρέθηκε ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας φόρμας. Οι άνθρωποι του συνεργείου σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα του σκελετού και ειδοποίησαν τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί ενώ εξετάζουν την πιθανότητα τα ευρήματα να ανήκουν σε αγνοούμενη γυναίκα, εντούτοις θεωρούν ότι τα οστά που βρέθηκαν είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι που δεν φαίνεται να δικαιολογούν απόλυτα αυτό το σενάριο. Παρόλα αυτά θα κληθούν οι συγγενείς της εξαφανισμένης γυναίκας.

Αμέσως για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο, ενώ τα οστά του σκελετού αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή της Λάρισας ώστε να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Πηγή lifo