Προχωρά δυναμικά και με αισιοδοξία ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Προχωρά δυναμικά και επιταχύνει βαδίζοντας στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Τη δυναμική και την απήχηση που βρίσκει ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» μετέφερε ο επικεφαλής Μιχάλης Μπαγιώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ράδιο Ζυγός και στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» και στο συνάδελφο δημοσιογράφο Χρήστο Κοντό.

Ο κ. Μπαγιώτης επεσήμανε ότι ο κορμός του ψηφοδελτίου υπήρχε και επιδίωξη είναι να υπάρξει ένα πλήρες ψηφοδέλτιο με 150 άτομα, όπου σε κάθε  κοινότητα θα υπάρχει τοπικό συμβούλιο.

Ήδη όπως ανέφερε δεν θα υπάρξει κοινότητα χωρίς στελέχωση τοπικού ενώ εκπροσώπηση θα υπάρχει στο κεντρικό μέρος του ψηφοδελτίου από όλες τις κοινότητες κάτι που θα ενισχύσει περετέρω το συνδυασμό. Απέκλεισε κάθε είδους συνεργασία με αντίπαλα στρατόπεδα, θεωρώντας ότι ένας συνδυασμός που είναι ο κορμός του είναι σχεδόν ολοκληρωμένος δεν μπορεί να προχωρήσει σε συνεργασία με αντίπαλους συνδυασμούς, ωστόσο υπογράμμισε ότι όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές για νέες μεταγραφές υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Εξέφρασε την σιγουριά του ότι την 2η Κυριακή θα είναι σίγουρα πρώτος και προσέθεσε πως ο στόχος του είναι να κερδίσει τις εκλογές από την 1η Κυριακή, κάτι που για τον ίδιο φαίνεται εφικτό από τα μηνύματα που λαμβάνει ως σήμερα.

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, προτέρημα του ίδιου, τόνισε ότι η άσκηση κάθε μορφής αντιπολίτευσης θα πρέπει να γίνεται εντός του δημοτικού συμβουλίου, κι όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να δίνονται και οι αναγκαίες απαντήσεις.


1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.