Πρεμιέρα για τις διαδικασίες των πανελληνίων εξετάσεων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των μαθητών και των αποφοίτων για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό των πανελληνίων

Αρκετά νωρίς σε σχέση με το παρελθόν ξεκίνησαν την φετινή χρονιά οι αιτήσεις συμμετοχής για τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2022. Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα και από τα τρία λύκεια της περιοχής μας, με τους υποψηφίους να καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και έως τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου οι υποψήφιοι των τριών λυκείων του Δήμου Φαρκαδόνας θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ο «υποψήφιος (μαθητής ή απόφοιτος) μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση-Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του.

Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση-Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Οι εκπαιδευτικοί των ΓΕΛ Φαρκαδόνας και Οιχαλίας θα βρίσκονται στην διάθεση μαθητών και αποφοίτων για περαιτέρω διευκρινήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *