Πολυσήμαντο το έργο των παιδικών σταθμών του Δήμου Φαρκαδόνας

Σε εορταστικό κλίμα και γιορτινή διάθεση μακριά από τα αυξημένα καθήκοντα της εργασίας και συγκεκριμένα της φιλοξενίας των παιδιών έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με την «KriniLive» με την ολοκλήρωση του ημερήσιου εργασιακού κύκλου οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν σε κατάστημα εστίασης στην Οιχαλία, πλαισιωμένοι από το δήμαρχο Φαρκαδόνας, κ. Σπύρο Αγναντή, την αντιδήμαρχο Παιδείας κα Ειρήνη Κακαϊτσα, τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βαγγέλη Κοσμά και τον δημοτικό σύμβουλο, Ανδρέα Παπαγεωργίου.

Την πίτα ήρθε να κόψει η αρμόδια σε θέματα Παιδείας, αντιδήμαρχος κα Κακαϊτσα, η οποία ευχήθηκε στους εργαζομένους μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και ευημερία.

Η αντιδήμαρχος στάθηκε στο πολυσήμαντο έργο που παράγεται στους παιδικούς σταθμούς, και οφείλεται στο ρόλο που διαδραματίζουν σε καθημερινή βάση οι υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων που απασχολούνται στις εν λόγω κοινωνικές δομές. Παρότρυνε να συνεχίσουν την προσπάθεια με την ίδια ευθύνη και συνέπεια προκειμένου τα παιδιά να φιλοξενούνται σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον, λαμβάνοντας πέραν από την προστασία και τη φύλαξη, την πρώτη γνώση που θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα πορεία τους.

Τις ευχές προς τους εργαζόμενους μετέφερε και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής. Ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους, υγεία και πρόοδο στα παιδιά, οικογενειακή ευτυχία σε όλους τους γονείς.

Μίλησε για το έργο των εργαζόμενων, που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα, με ευθύνη απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται την φιλοξενία των παιδιών στους ίδιους και στο φιλικό περιβάλλον των σταθμών, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης του έργου τους προς όφελος των παιδιών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχάριστους τόνους, με καλό φαγητό, κρασί και συζήτηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *