Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ζάρκο

Την Πέμπτη το βράδυ στο Ζάρκο η ΚΟΒ Φαρκαδόνας του ΚΚΕ ανοίγει διάλογο με τους πολίτες και συζητά τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές του περασμένο Ιούλη έως και σήμερα

Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να θέσει επί τάπητος η Κοματική Οργάνωση Βάσης Φαρκαδόνας του ΚΚΕ με τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής σε ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανώσει μεθαύριο Πέμπτη στο Ζάρκο. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το βράδυ στο καφενείο «Νικατσιός» στην είσοδο του χωριού, επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας. Στόχος της ΚΟΒ Φαρκαδόνας του ΚΚΕ η ενημέρωση των πολιτών και η προετοιμασία της αντεπίθεσης ενάντια στη νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση που προετοιμάζει η κυβέρνηση. Παράλληλα η ΚΟΒ Φαρκαδόνας αναμένεται να ανοίξει διάλογο με τους πολίτες για τους διεθνείς ανταγωνισμούς και τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών που χωρίζουν τους λαούς και γεννούν φτώχεια και προσφυγιά.

 Απ’ όλες αυτές τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι , οι αυτοαπαπασχολούμενοι , οι αγρότες που ζουν στα χωριά μας δε μένουν ανεπηρέαστοι.

Μπροστά μας τίθεται το δίλλημα: Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα συνεχίζουμε να ματώνουμε για τα συμφέροντα του κεφαλαίου ή θα δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τον αγώνα μας ενάντια στον κοινό εχθρό, για να τους κόψουμε τη φόρα!

Φωτογραφία αρχείου