Ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Κρήνης γιόρτασαν την παραμονή τους στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία

Διοίκηση και παίκτες συναντήθηκαν στην ταβέρνα «Σπυράνας» της Οιχαλίας για να γιορτάσουν την επιτυχία.

Απερίγραπτη η χαρά της διοίκησης και των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας των Μαύρων Αετών της Κρήνης για την πορεία τους στη φετινή αθλητική σεζόν της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Μέσα από καλές αμφανίσεις των παικτών επετεύχθη ο στόχος της παραμονής στη Ερασιτεχνική Κατηγορία. Φυσικά το εν λόγω γεγονός δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί δεόντως αφού διοίκηση και παίκτες συναντήθηκαν στην ταβέρνα «Σπυράνας» της Οιχαλίας για να γιορτάσουν την επιτυχία.

Η συνάντηση διοίκησης και παικτών τα είχε όλα. Χαρά για την επιτυχία και την παραμονή στην κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος καθώς και ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς. Μια χρονιά που προσέφερε πολύ καλές στιγμές στο τοπικό ποδόσφαιρο και την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα και στόχους για την επόμενη σεζόν.

Οι παίκτες υποσχέθηκαν και στοχεύουν πλέον σε νέες επιτυχίες που θα φέρουν την ομάδα των «Μαύρων Αετών» ακόμη πιο ψηλά. Πλέον η ομάδα θα έχει την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση μέσα στο καλοκαίρι και ενόψει της νέας σεζόν σκοπεύει να ξεκινήσει τις προετοιμασίες προκειμένου να σταθεί αντάξια των προσδοκιών. Προσδοκίες για να μεταφέρει το αθλητικό ιδεώδες ειδικά στους νέους του χωριού, αλλά και να συνεχίσει να κινείται ανοδικά και επιτυχημένα και γιατί όχι να μεταπηδήσει και στη μεγαλύτερη κατηγορία.