Πλούσιο φωτορεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE» από το Μύλο των Ξωτικών

Μικροί και μεγάλοι επέλεξαν να πραγματοποιήσουν την πρωτοχρονιάτικη τους βόλτα στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων τα Τρίκαλα

Πρωτοχρονιάτικο και άκρως εορταστικό το κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα και το Μύλο των Ξωτικών.

Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του νομού και της Ελλάδας γενικότερα άδραξαν την ευκαιρία του τριημέρου της Πρωτοχρονιάς και επισκέφτηκαν ανήμερα της 1ης ημέρας του χρόνου, το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, αυτό του Μύλου των Ξωτικών.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο, καταγράφοντας με το φακό του τη χαρά και τη ψυχαγωγία που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ο Μύλος των Χριστούγεννων, ο Μύλος των Ξωτικών.

 

Στο Μύλο συναντήσαμε τυχαία τον αγαπητό φίλο και πρόεδρο της Φανερωμένης κ. Κώστα Καμήτα.

Από νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όσο και τις απογευματινές ώρες στο Μύλο, στο ιστορικότερο σημείο της πόλης επικράτησε το αδιαχώρητο. Μικροί και μεγάλοι ήρθαν να συναντηθούν με τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά, τους μικρούς και μεγάλους ήρωες των Χριστουγέννων, ενώνοντας την διάθεση, συνθέτοντας ένα αποκλειστικά γιορτινό μίγμα, ψυχαγωγίας, ξενοιασιάς και διασκέδασης.

Ειδικά τις βραδινές ώρες η επισκεψιμότητα χτύπησε κόκκινο, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Πλέον ο χρόνος του Μύλου των Ξωτικών άρχισε να μετρά αντίστροφα καθώς η αυλαία της έβδομης κατά σειράς διοργάνωσης ολοκληρώνεται το προσεχή Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου.