Πάθος για τον ποδόσφαιρο και τον Διγενή Νεοχωρίου

Έκοψαν την πίτα και θυμήθηκαν τα παλιά οι παλαίμαχοι του Διγενή Νεοχωρίου, ευχόμενη η νέα χρονιά να φέρει πολλές νίκες για την ομάδα τους  

Έγραψαν ιστορία με το ταλέντο και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Ανέβασαν την ομάδα ψηλά και ακόμη και σήμερα παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκαν από την ενεργό αθλητική δράση, δεν παύουν να εκφράζουν το έντονο ενδιαφέρον τους για τον Αθλητικό Όμιλο του Διγενή Νεοχωρίου.

Ο λόγος για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Διγενή Νεοχωρίου, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης συναντήθηκαν στην ταβέρνα του Φίλιππα στον Κλοκοτό για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στο ραντεβού της εκδήλωσης ανταποκρίθηκαν όλοι οι παλαίμαχοι, αλλά και διοικητικοί, που αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά.

Ευχήθηκαν ο Διγενής να συνεχίσει και την νέα χρονιά να αγωνίζεται δυνατά προκειμένου να επιτυγχάνει με επιτυχία τους αγωνιστικούς στόχους.

Σαφώς και η κουβέντα επεκτάθηκε στην περσινή χρονιά με τους παλαίμαχους να προχωρούν σε ένα μίνι απολογισμό των δράσεων που ανέπτυξαν κι είχαν αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς επίσης και στην πορεία της ομάδας που χαρακτηρίστηκε ανοδική.

Τυχερός της βραδιάς ο Κώστας Ζαφείρης που κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας και παρέλαβε το έπαθλο.