Πασχαλινά εδέσματα θα προσφερθούν στο Κλοκοτό μετά την Ανάσταση

Τα εδέσματα παρασκευάστηκαν από τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και θα διανεμηθούν από τον εφημέριο της κοινότητας μετά την Αναστάσιμη Λειτουργία

Γιορτινά και στο Πασχαλινό πνεύμα κινείται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοτού. Τα μέλη του Συλλόγου και δη οι γυναίκες αποφάσισαν να εκφράσουν τις ευχές τους με ένα διαφορετικό τρόπο, με ένα συμβολικό δώρο προς τους κατοίκους του χωριού. Παρασκεύασαν Πασχαλινά κουλούρια τα οποία θα μοιραστούν στους κατοίκους το βράδυ της Αναστάσεως μαζί με ένα κόκκινο αυγό.

Τα εδέσματα του Συλλόγου θα παραδοθούν στον εφημέριο του χωριού π. Απόστολο, ο οποίος αμέσως μετά την Ανάσταση θα τα διανέμει στους κατοίκους, μαζί με τις ευχές του Συλλόγου. Η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους τους συγχωριανούς τους και σε όλο το κόσμο καλό και ευλογημένο Πάσχα με υγεία, δύναμη, ελπίδα και προκοπή.

Σχεδιάζει και υπόσχεται αμέσως μετά την λήξη των μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα διάφορες δράσεις, κοινωνικού, εθελοντικού και πολιτιστικού χαρακτήρα που θα αναδείξουν τα ήθη και τα έθιμα του χωριού, προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία στους κατοίκους.